Menu

Kako se sve oko nas mijenja tako se mijenjaju i potrebe i želje turista i gostiju. Novi putnici spremni su potrošiti novac i putuju često. Postavlja se pitanje, jeste li vi spremni uložiti novac u unapređenje vašeg poslovanja kako biste privukli više gostiju koji su spremni platiti više za odličnu uslugu?

STUDIJE IZVODLJIVOSTI

Želite investirati u turizam, a niste sigurni u isplativost investicije? Želite znati tko vam je konkurent kao i gdje se u odnosu na njih možete pozicionirati? Trebate izračun izvodljivosti objekta? Potrebna vam je petogodišnja projekcija poslovanja?

Sve navedeno možemo odraditi za vas. Temeljito i vama razumljivo.

KONZALTING

Kroz konstruktivna savjetovanja pomažemo vam napraviti analizu postojećeg stanja i dati primjenjive savjete i upute kako poslovati uspješnije i profitabilnije. Naša područja su prodaja i marketing, ali isto tako i kreiranje koncepta poslovanja kroz pomoć u opremanju objekta ili izradu poslovne strategije.

Često se događa da vaša stalna prisutnost u projektu dovodi do toga da ne uviđate potencijale i mogućnosti za unapređenjem poslovanja. Pomažemo vam stvoriti nove prilike i pospješiti poslovanje.

Vlatka Zamuda
Ponder Concept
MARKETING

Od vođenja društvenih mreža do kreiranja sadržaja i brendiranja. Za vas ćemo fotografirati, pisati i konstantno razvijati sadržaj.

Kroz savjetovanja ćemo vam prikazati najefikasnije marketinške strategije za promociju u turizmu. Donosimo vam provjerene metode i alate koji zaista donose rezultate i koji će vas voditi ka krajnjem cilju, a to je veći broj gostiju i sama prepoznatljivost na tržištu.

Vlatka Zamuda
Ponder Concept
PRODAJA

Prodaja je okosnica poslovanja. Baš iz tog razloga važno joj se strateški posvetiti.

Pružamo usluge savjetovanja u cilju davanja inputa za samostalno vođenje prodaje s vaše strane, ali isto tako vam nudimo i uslugu postavljanja i kompletnog vođenja prodaje vašeg smještajnog kapaciteta. Vi birate koji oblik suradnje vam više odgovara.  

Opcija savjetovanja obuhvaća analizu trenutnog stanja, nakon čega vam dajemo input vezan uz najbolje prodajne kanale na kojima biste mogli ostvariti najveći potencijal. Dajemo vam uvid u provjerene metode s kojima povećavate vidljivost i samu prodaju. Ukratko dajemo vam know-how za samostalno vođenje prodaje.

Vođenje prodaje objekta s naše strane daje vam mogućnost ažurnog poslovanja i maksimalne iskorištenosti svih svojih potencijala. Tada birate brigu o operativnom poslovanju dok ste punjenje kapaciteta i komunikaciju s vašim gostima prepustili u stručne ruke.