Menu
Vlatka-Zamuda
Ukratko. Osobno.

Ja sam Vlatka Zamuda, Ponder Concept CEO & osnivač. Osoba koja stvari vidi nekim drugim očima i koja ne pristaje na prosječno. Želim potaknuti poduzetnike u turizmu na razmišljanje van okvira, na akciju i pametno ulaganje. Poslovni concept na kojem radim, je da svim malim karikama u turizmu spremnim na promjene pomognem unaprijediti poslovanje. Tada male karike velikim koracima idu do željenih poslovnih rezultata.

Ponder Concept priča & Održivi turizam

Jedini oblik turizma koji zastupam je održivi turizam. Vjerujem da možemo živjeti i raditi bolje i u skladu s okolinom u kojoj se nalazimo. Iako vam se možda čini da je ovo teži način poslovanja, on zapravo dovodi do dugotrajnijeg i tržišno prihvatljivijeg smjera. Održivost kao imperativ poslovanja postaje sve traženija i prepoznatljivija. Ako možemo ostavljati manji trag u prirodi koja nas okružuje, zašto ne bismo. Ujedno to je put do nekih novih gostiju, putnika koje želimo privući. Oni su naime ti koji su spremni platiti kako bi imali posebno iskustvo boravka u izabranoj destinaciji. Vidim ljepotu u malim, životnim trenutcima i pomoći ću vam da ju uvidite i vi te ju na neodoljiv način predstavite turistima.   

Vlatka Zamuda

Osoba sam iz struke koja je svoje znanje brusila uz najveće stručnjake u turizmu. Prvo na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji te zatim na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Oduvijek radim u turizmu te sam imala privilegiju imati divne mentore koji su mi nesebično prenosili svoja stručna znanja. Sve to dovelo me do Ponder Concept priče, gdje s radošću za vas stvaram nove i uspješnije poslovne sustave koji su u skladu s tržištem i potražnjom danas.

Moja specijalnost su prodaja i marketing u turizmu

Pomoći ću vam da digitalni marketing i punjenje kapaciteta, brendiranje i razvijanje poslovnih koncepata, za vas budu korak ka ostvarivanju svih vaših punih potencijala. Veselim se svakoj novoj suradnji, svakom projektu u kojem vam pomažem da iz dana u dan budete bliže svom željenom cilju.

dobro došli